17/5/10

Inscripcions obertes per la REC RACE amb recorregut inèdit pel nou Parc Fluvial d’Igualada-Vilanova


Ja hem obert les inscripcions per a la REC RACE que organitzem aquest any en motiu del nostre 15è aniversari.


La REC RACE se celebrarà el dissabte 10 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, amb sortida i arribada al nostre local d'assaig, Cal Tabola. El recorregut és inèdit i serà de 10 quilòmetres cronometrats amb xip per l'empresa Championchip.


El recorregut és completament pla i obert a tots els públics i nivells. La cursa transcorrerà pel Parc Fluvial d'Igualada, recentment inagurat, i pel Parc Fluvial de Vilanova del Camí. D'aquesta manera s'aconsegueix enllaçar dos espais verds immillorables per gaudir d'una tarda d'esport i diversió. El tram final del recorregut vorejarà el Rec dels Adobers en homenatge a aquest espai, signe d'identitat de la indústria tradicional d'Igualada.


Prèviament, a dos quarts de set de la tarda, els més menuts també podran participar en una cursa al voltant de Cal Tabola.


Per acabar, hi haurà botifarrada popular i lliurement de premis als guanyadors, tant de la REC RACE com de la cursa dels menuts, i també guardons especials per a les colles castelleres participants.


Us hi esperem a tots !!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario